Tulajdonságok

Az Életmentő kártya lakcímkártya méretű, rajta fontos egészségügyi információk, és az értesítendő személyek elérhetőségei is szerepelnek. Így a kártya kettős szerepet tölt be: egyrészt tartalmazza az esetleges betegségeket, allergiát, gyógyszer érzékenységet, másrészt a baj esetén értesítendő személyek nevét, és telefonszámát. Sőt, már DONOR információ is kérhető a kártyára (jelezhető az "egyéb rovatban", hogy a kártya tulajdonosa szeretne/nem szeretne szervdonor lenni)

Ha a családban valakit baleset ér, vagy bármilyen rosszullét fordul elő, sokszor másodperceken múlik az élete. Nem mindegy, hogy aki a segítségére siet, megkapja -e az illetőről a szükséges információkat.
Az ICE (In Case of Emergency) egy nemzetközileg elfogadott, és ajánlott kártya.

Az Életmentő kártya a legszükségesebb információkat tartalmazza, így aki a rosszul lett, vagy balesetet szenvedett személyt megtalálja, azonnal tisztában lesz a kártya tulajdonosának esetleges betegségével, gyógyszer érzékenységével, és azonnal értesíteni tudja a kártyán megjelölt személyt.

A családtagok értesítéséig eltelt idő nagyon fontos! Akinél Életmentő kártya van, biztos lehet benne, hogy a családnak nem kell körbetelefonálni a családot, barátokat, ismerősöket, kórházakat, stb. Időt, és nem utolsó sorban pénzt spórolunk vele. A bajban bizony óriási jelentősége van.

Az orvosok is megkönnyebbülnek, hiszen a megtalált személyről azonnal tudják, hogy esetleg betegsége, allergiája, gyógyszer érzékenysége van.

Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül:

- Ha az utcán rosszul lesz egy epilepsziás, sokszor azt hiszik róla, hogy ittas, pedig rohama van!
- Ájulás esetén nem kell találgatni, hiszen ott lehet a kártyán az ok: pl. magas vérnyomás, szívbetegség
- Csípés esetén ott lehet a kártyán, hogy a bajba jutott személy pl. darázs csípésre allergiás

Ha családtagjával, gyermekével, vagy épp szüleivel bármi történik, segít az Életmentő kártya, hiszen a kártyán ott az Ön elérhetősége!

Nem véletlen, hogy a világ legtöbb országában ajánlják a kártyát, és hálásak érte a mentősök, és a családtagok is!

Megrendelés itt >>>

Nem szoktam/nem akarok interneten rendelni...

Az Életmentő kártya megrendelhető személyesen országszerte a képviseleteken is. Ha itt, rendelsz, az semmiféle kockázattal nem jár, minden megrendelést egyenként visszaigazolunk. Rendeléskor nem kell megadnod banki adataidat. A visszaigazoló levélben kapod meg a bankszámlaszámot, ahova átutalhatod a kártya árát. HA nem szeretnél interneten utalni, személyesen a bankban is befizetheted az összeget.

Az Életmentő kártya egyedi, Neked gyártjuk, ezért szükséges előre kifizetned. A visszaigazoló levél, amit megrendelés után 24 órán belül elküldünk Neked, nem egy automata e-mail. Kollégáink folyamatosan figyelik a megrendelési folyamatot, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető leghamarabb elkészül a kártyád. Ha vállalod a +1200 Ft-os utánvét költséget, kérésedre természetesen elküldjük a kártyádat utánvéttel, de szerintünk ez felesleges. Több ezer elégedett megrendelő igazolja, hogy a rendelés biztonságos, és költségkímélő.

Rádió

Hallgasd meg rádió reklámunkat:

Szeretnél online rádiót hallgatni? Néhány általunk kedvelt rádiót ajánlunk Neked:

Több rádió

Vélemények

Akik már rendeltek Életmentő kártyát, szívesen leírják véleményüket is. Facebook oldalunkon Te is elmondhatod, hogy mennyire vagy elégedett!

Néhány beérkezett kommentet idézünk:

"Köszönöm, hogy létezik ez a kártya, szerintem mindenkinek kellene!" K.Istvánné, Szentes

"Megrendeltem a kártyát, és amikor fiam rosszul lett, tényleg a kártyának köszönhette életét! Epilepsziás rohama volt, és a kártyáról azonnal tudták ezt! KÖSZÖNÖM!" M.Marika, Budapest

"Kötelezővé tenném az életmentő kártyát, igazán hasznos kezdeményezés" OMSZ dolgozó, Bp.

"Rendeltem az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kuponkódjával, megkaptam 1200 Ft-ért a kártyát, ezen felül az alapítvány valóban megkapta a 200 Ft-ot is, ahogy ígérték! rendelek a családom többi tagjának is, mert nagyon ritka, hogy egy cég tényleg betartja, amit ígért. Csak ajánlani tudom mindenkinek!" P.L., Zala megye

Megrendelés