Nemzeti Jogszabálytár - Mérgező megfelelőségi igazolás

Mérgező igazolások. Amit a vadon termıő gombákról tudni érdemes - Nébih

mérgező igazolások

Áramütés okozta életveszély nem földelt PV-modul vagy generátorállvány megérintése esetén Mérgező megfelelőségi igazolás, CE jelölés Tartalom A biztonságos játék kulcsa az eredeti Mérgező igazolások Gyurma Kedves Gyurmázók! Több forrásból is hírt kaptunk mérgező mágneses gyurmáról, amely betiltásra került.

Jogosan merül fel a kérdés minden aggódó anyukában, mérgező megfelelőségi igazolás, nagyszülőben, rokonban és barátban, hogy biztonságos-e az Intelligens Gyurma, mérgező igazolások szemük fénye játszik.

A válasz: aggodalomra mérgező megfelelőségi igazolás ok! Az Intelligens Gyurma nevű gyurmalint az Mérgező megfelelőségi igazolás gyártják, és bizonyított, hogy semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz: nincsen benne latex, glutén, búza vegyület, vagy flatát anyagok, sőt, még allergiás reakciót sem vált ki.

Mérgező megfelelőségi igazolás, CE jelölés

A "gyerek orrába gyurma kerül"-jellegű incidensek elkerülése érdekében javasoljuk a közös, szülői felügyelet melletti játékot, 3 éves kor felett. A megfelelőségi nyilatkozat és hivatalos állásfoglalásunk letölthetők innen:  Megfelelőségi Nyilatkozat ,  Hivatalos állásfoglalás.

mérgező igazolások

Óvakodjon a hamisítványoktól! Hogyan ismerhetem fel az eredeti Intelligens Gyurmát?

mérgező igazolások

Az eredeti Intelligens Gyurma könnyedén felismerhető a doboza alapján. Ha ezek a jelzések mind szerepelnek a dobozon, akkor biztos lehet benne, hogy a gyurma nem káros a gyermek egészségére: Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolunk, keressen minket bizalommal a Facebookona webshop reflexshop.

mérgező igazolások