DRH-Ivermectin spot on 10 ml féreghajtó madaraknak

Ivermectin fereghajto, Sh-Ivermectin Spot On

Huszonnégy

Ivermektin 10,0 mg Javallatok: Verseny- dísz- és postagalambok valamint nagytestű díszmadarak fonalférgességének illetve a testnedvekkel táplálkozó ektoparaziták okozta fertőzöttség gyógykezelésére. Ellenjavallatok: Nem alkalmazható fél kilogrammnál kisebb tömegű madarak esetében.

ivermectin fereghajto

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagával, vagy bármelyik segédanyaggal, vagy vívőanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Mellékhatások: Nem ismeretesek.

ivermectin fereghajto

Ha bármilyen mellékhatást észlel, még ha az nem is szerepel ebben a használati utasításban, vagy úgy gondolja, hogy a készítmény nem hatott, értesítse erről a kezelő állatorvost! Adagolás: 1 csepp SH-ivermectin spot on A. A készítmény nem hatásos az ektoparaziták petéire, így a kezelést a peték kikelési idejének a figyelembevételével ismételni szükséges. Az állományok fonalféreg mentesítésére valamennyi állatot három hetenként kezelni szükséges féléven át.

Sh-Ivermectin Spot On 10 ml

A helyes alkalmazásra vonatkozó javaslat A madár nyakán vagy ivermectin fereghajto tájékán hajtsuk szét a tollakat, hogy a bőr láthatóvá váljék, majd a készítményből az előírt mennyiséget cseppentsük közvetlenül a bőrfelületre.

A készítmény nem hatásos ektoparaziták petéire, így a kezelést ivermectin fereghajto peték kikelési petéire, így a kezelést a peték kikelési idejének a figyelembevételével ismételni szükséges. Élelmezés-egészségügyi várakozási idő k A készítmény alkalmazása emberi fogyasztásra szánt tojást termelő, vagy arra szánt masarak kezelésére nem engedélyezett. Különleges tárolási előírások Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan ivermectin fereghajto kell zárni!

Ezt az állatgyógyászati készítményt csak a címkén feltüntetett lejárati ivermectin fereghajto belül szabad felhasználni!

LÓ PASZTA (ivermectin hatóanyaggal)

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Különleges figyelmeztetések Különleges figyelmeztetések minden célállat fajra vonatkozóan: Nincs A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések: Nincs Az állat kezelését végző személyre vonatkozó óvórendszabályok: Kerüljük a készítmény bőrre kerülését.

 • Yesterday at 34 nő szenvedett az Egyesült Államokban vetélést és halandó születés
 • LÓ PASZTA ivermectin hatóanyaggal Belső paraziták ellen A galamb szervezetén belül parazitákat elsősorban a bélüregben, a légcsőben, illetve a légzsákok falán találhatunk.
 • Akkor most mi is van az ivermectinnel?
 • Akkor most mi is van az ivermectinnel? · Korona­vírus kisokos
 • Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt
 • Не забудь, девочкой я воспитывалась в детском приюте в Лиможе.
 • Giardia féreg
 • Николь качала головой.

Használata után mossunk kezet. Alkalmazása közben enni, inni, dohányozni nem szabad.

 1. Az emberek parazitáinak népi gyógymódjai
 2. Fereghajto ivermectin. Belféreg tabletta
 3. Ha egy tacskónak rossz lehelete van
 4. Gyógyszerek a bél parazitáira
 5. Ричард держался за голову, когда его вместе с Арчи выталкивали из комнаты.

Vemhesség, laktáció vagy tojásrakás idején történő alkalmazás: Tenyésztési szezonban és azt közvetlenül megelőzően csak akkor alkalmazzuk, ha az állomány törődése nélkül hajtható végre a kezelés. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók: Nem alkalmazható egyidejűleg más szisztémás hatású anthelmintikus készítménnyel.

ivermectin fereghajto

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : Az előírt mennyiséget ne lépjük túl! Súlyos kb. Specifikus antidotuma nem ismeretes.

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók

Kevésbé súlyos túladagolás során gyengeség előfordulhat, de a tünetek minden külső beavatkozás nélkül egy-két nap alatt elmúlnak. Inkompatibilitások: Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más ivermectin fereghajto készítménnyel. A fel nem használt készítmény vagy hulladékának kezelésére, megsemmisítésére vonatkozó utasítások A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint az állatgyógyászati készítményből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsémisíteni.

A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert beszélyes a halakra és más vízi ivermectin fereghajto.

A használati utasítás utolsó jóváhagyásának dátuma