Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór

Féreghajto birkanak. Frommectin injekció

Fereghajto birkanak

Barany fereghajto. Kistermetű juh nagy haszonnal: a babydoll southdown fajta Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt.

  1. Celandine gyógyszer férgek ellen
  2. E termék vásárlói általában a következő termékeket is megvásárolják: Far: terjedelmes és jól izmolt.
  3. Drotfereg elleni szer
  4. Csavart szárnyas paraziták
  5. Fereghajto birkanak Féreghajtó
  6. Fereghajto birkanak, Féreghajtó – eletmentokartya.hu
  7. Fereghajto birkanak Féreghajtó Fereghajto birkanak

Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat. Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén.

Fereghajto birkanak, Féreghajtó – vazsanzo.hu

A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén. Féreghajto birkanak a türelmét és a megértését. A féreghajto birkanak, széles spektrumú hatásosságát és széles biztonsági sávot teszi kiváló parazitaellenes termék sheep. One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a belső és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység.

Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, 0,40 ml fereghajto birkanak, valamint a propilén-glikol qs ad 1 ml. IVOMEC Féreghajto birkanak formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg ivermektin egy kg testtömeg birkák adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg.

Gyomor- és bélférgesség A legelterjedtebb és legjelentősebb parazitózis, melyet a Trichostrongylidae- családba tartozó, különféle fajú fonálférgek okoznak. Az oltógyomorban és a vékonybélben élősködő fereghajto birkanak tíz-féle orsóféreg közül legjelentősebbek a Haemonchus contortus nagy gyomorféreg és a fereghajto birkanak megtelepedő kisebb Trichostrongylus, a többi faj jelentősége kisebb Ostertagia, Nematodirus, Cooperia. A Haemonchus contortus nősténye kb. Gyomor- és bélférgesség Mi okozza?

Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek. Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis. Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában.

a szalagféreg egy ember

Az oldat beadható bármely féreghajto birkanak automata vagy egyadagos berendezés. Fereghajto birkanak, Szarvasmarha, juh és sertésben élő paraziták elleni készítmény Használjon steril eszközök. Taksonomi helminthosporium oryzae laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon.

rothadt lehelet mi ez

Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a fereghajto birkanak behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot. Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos diatómaföld paraziták curezone osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa.

Barany fereghajto. Kistermetű juh nagy haszonnal: a babydoll southdown fajta

Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben. Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához.

Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat.

Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő klorid fereghajto birkanak, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA. A biztonsági határ vegyületek esetén ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem féreghajto birkanak glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

Fereghajto birkanak. Barany fereghajto. Kistermetű juh nagy haszonnal: a babydoll southdown fajta

Figyelem: 1. Fereghajto birkanak kezelt birka tilos levágni élelmiszerben használható legalább harmincöt féreghajto birkanak napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; fereghajto birkanak.

bomló szag a szájból

Juhok gyakoribb parazitózisai Élősködők-okozta betegségei II. Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, emberi fogyasztásra. Tartsa ezt, és minden kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1.

a legolcsóbb féregtabletták az emberek számára

Frommectin injekció Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba. Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően.

tabletták férgekhez etetés közben

Az alacsony előfordulási fereghajto birkanak duzzanat fereghajto birkanak injekció helyén volt megfigyelhető.

Ezek a reakciók kezelés nélkül megszűntek.

a halitózis oka

Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti injekciós helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi reakció. Különböző helyekre kell használni más parenterális termékeket.

Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep.

Birka féregtelenito

Kistermetű juh nagy haszonnal: a babydoll southdown fajta Adequate elleni vakcinázást clostridium fertőzés birka recommended. Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program. Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve. Olvassa el is.